Forecon

Forecon tuottaa rakentamisen markkinainformaatiota, toimintaympäristön suhdannetietoa, asiantuntija-analyyseja sekä ennakoi muutoksia rakennus- ja kiinteistöalan toimijoille päätöksentekoa varten.

 

Forecon auttaa ennakoimaan markkinamuutosten vaikutuksia asiakkaan toimintaan. Palvelumme tukevat toiminnansuunnittelua, kuten vuosibudjetointia, strategian laadintaa, tuotekehitysvalintoja tai markkinoinnin suuntaamista sekä liiketoiminnan kehittämistä. Tiedot auttavat myös uusien liiketoimintojen käynnistämisessä sekä tuotannollisen toiminnan ohjauksessa ja mitoituksessa.

 

Vahvuutemme

Vahvuuksiamme ovat rakennus- ja kiinteistöalan kansallisen ja kansainvälisen liiketoimintatiedon hallinta, alan sisäisen rakenteen, toimialojen keskinäisten riippuvuussuhteiden ymmärrys, analysointi ja ennakointi. Keskeistä toimintaa ovat yrityksille ennakointimalleilla tehtävät tuote-ennusteet ja markkinaselvitykset. Mallien avulla voidaan laskea esimerkiksi miten rakentamisen tuotteiden kysyntäpotentiaali kehittyy jatkossa.

Rakennusalan markkinoiden tulevaisuudennäkymien ennakointi on siirtynyt VTT:ltä Forecon Oy:lle. Forecon on rakentamisen markkinoiden tutkimusyritys, joka tarjoaa tutkimustietoon perustuvaa ja puolueetonta asiantuntijapalvelua.

Lue lisää palveluistamme.

Ota yhteyttä

Keskustelemme mielellämme rakentamisen liiketoimintoihin liittyvistä tarpeistasi. Ota meihin yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse, sosiaalisen median kautta (henkilöstön yhteystiedot) tai yhteydenottolomakkeella.