EUROCONSTRUCT tarjoaa kattavaa tietoa Euroopan rakentamisen suhdanteista

EUROCONSTRUCT-verkoston tarkoituksena on tuottaa ajantasaista ja täsmällistä tietoa ja kattavan ennusteen eurooppalaisista rakennus­markkinoista ja sen kehitysnäkymistä keskipitkällä strategia­suunnitteluaikavälillä. Verkosto kokoaa yhteen organisaatioita 19 jäsenmaasta. Jäsenorganisaatiot ovat puolueettomia tutkimuslaitoksia tai asiantuntija­yrityksiä.

Jäsen­organisaatioiden määrän ja korkeatasoisen asiantuntemuksen vuoksi EUROCONSTRUCT voi tarjota erittäin kattavaa, täsmällistä ja ajantasaista tietoa Euroopan rakennus­markkinoista.

Forecon Oy on Suomen EUROCONSTRUCT-edustaja.

EUROCONSTRUCT-konferenssi kokoaa yhteen eurooppalaisen rakentamisen asiantuntijat

EUROCONSTRUCT-verkosto on järjestänyt 1970-luvulta lähtien säännöllisesti konferenssia, jossa käsitellään rakentamisen kehitystä Euroopassa ja sen eri alueilla, talous­suhdanteiden vaikutusta rakentamiseen sekä muita ajankohtaisia rakentamisen ilmiöitä. Konferenssissa rakennusalan toimijat saavat ainut­laatuista tietoa rakentamisen tulevaisuuden­näkymistä ja kehityksestä.

Euroopan rakentamista ennakoiva EUROCONSTRUCT-raportti julkaistaan kahdesti vuodessa

EUROCONSTRUCT-verkosto julkaisee konferenssiensa yhteydessä kahdesti vuodessa Euroopan rakentamisen ennusteen, jonka koostamiseen osallistuvat kaikki verkoston jäsen­organisaatiot. Raportti tarjoaa julkisille organisaatioille, rakennus­tuotteiden valmistajille, rakennus­liikkeille ja muille alan yrityksille arvokasta tietoa, jonka pohjalta toimijat voivat suunnitella toimintaansa ja kohdistaa oikein rakennus­tuotteiden valmistusta.

Kukin jäsen­organisaatio tuottaa raporttiin oman maaraportin asuntojen-, toimitilojen- ja infrarakentamisen suhdanteesta ja ennusteesta. Raportit ovat ostettavissa Foreconilta.

EUROCONSTRUCT-konferenssi järjestetään seuraavan kerran 10.–11.6.2022 Puolassa.

Twitter @EUROCONSTRUCT

Seuraava EUROCONSTRUCT-konferenssi Varsovassa 10.-11.6.2022!