EUROCONSTRUCT tarjoaa kattavaa tietoa Euroopan rakentamisen suhdanteista

EUROCONSTRUCT-verkoston tarkoituksena on tuottaa ajantasaista ja täsmällistä tietoa ja kattavan ennusteen eurooppalaisista rakennus­markkinoista ja sen kehitysnäkymistä keskipitkällä strategia­suunnitteluaikavälillä. Verkosto kokoaa yhteen organisaatioita 19 jäsenmaasta. Jäsenorganisaatiot ovat puolueettomia tutkimuslaitoksia tai asiantuntija­yrityksiä.

Jäsen­organisaatioiden määrän ja korkeatasoisen asiantuntemuksen vuoksi EUROCONSTRUCT voi tarjota erittäin kattavaa, täsmällistä ja ajantasaista tietoa Euroopan rakennus­markkinoista.

Forecon Oy on Suomen EUROCONSTRUCT-edustaja.

EUROCONSTRUCT-konferenssi kokoaa yhteen eurooppalaisen rakentamisen asiantuntijat

EUROCONSTRUCT-verkosto on järjestänyt 1970-luvulta lähtien säännöllisesti konferenssia, jossa käsitellään rakentamisen kehitystä Euroopassa ja sen eri alueilla, talous­suhdanteiden vaikutusta rakentamiseen sekä muita ajankohtaisia rakentamisen ilmiöitä. Konferenssissa rakennusalan toimijat saavat ainut­laatuista tietoa rakentamisen tulevaisuuden­näkymistä ja kehityksestä.

Euroopan rakentamista ennakoiva EUROCONSTRUCT-raportti julkaistaan kahdesti vuodessa

EUROCONSTRUCT-verkosto julkaisee konferenssiensa yhteydessä kahdesti vuodessa Euroopan rakentamisen ennusteen, jonka koostamiseen osallistuvat kaikki verkoston jäsen­organisaatiot. Raportti tarjoaa julkisille organisaatioille, rakennus­tuotteiden valmistajille, rakennus­liikkeille ja muille alan yrityksille arvokasta tietoa, jonka pohjalta toimijat voivat suunnitella toimintaansa ja kohdistaa oikein rakennus­tuotteiden valmistusta.

Kukin jäsen­organisaatio tuottaa raporttiin oman maaraportin asuntojen-, toimitilojen- ja infrarakentamisen suhdanteesta ja ennusteesta. Raportit ovat ostettavissa Foreconilta.

EUROCONSTRUCTin irlantilainen jäsen, EY odottaa innolla sinua 96. EUROCONSTRUCT-konferenssiin Dublinissa 30. marraskuuta – 1. joulukuuta 2023.

Konferenssissa esitellään viimeisimmät keskipitkän aikavälin makrotalouden ja rakennusmarkkinoiden tulokset vuodelle 2022, arvio vuodelle 2023 ja ennusteet vuosille 2024 ja 2025 sekä ensimmäinen sarja ennusteita vuodelle 2026.

Lue lisää konferenssista Euroconstructin verkkosivuilta.

Lisätietoja raporteista saat tästä linkistä.

Twitter @EUROCONSTRUCT