Selainpohjainen rakentamisen hintapalvelu

Foreconin kehittämä Hintapalvelu on suunnattu rakennus- ja kiinteistöalan yrityksille, joille tarjoamme tärkeimmät ja ajantasaiset tiedot rakentamisen hintojen ja markkinoiden kehittymisen seuraamiseen – yhteen paikkaan koottuna. Autamme asiakasta ymmärtämään rakentamisen hintakehitystä ja hintoihin vaikuttavia ajureita.

Palvelu tarjoaa asiantuntijanäkemyksen muun muassa rakentamisen keskeisten materiaalien, alihankintojen ja raaka-aineiden hintakehityksestä ja keskipitkän aikavälin hintaennusteista.

Asiakkaat käyttävät Foreconin tuottamaa palvelua hankintatoimen tarjouskilpailujen ja riskienhallinnan tukena sekä riskivarausten arvioinnissa.

 

Hintapalvelun sisältö

Foreconin Hintapalvelu muodostuu kuvan mukaisesti yhteensä neljästä eri osakokonaisuudesta (A-D). Palveluun on mahdollista koota omia tarpeita vastaava kokonaisuus, jonka pohjalta palvelun hinta muodostuu.

Palvelun lähtötasona toimii osio A ’Rakentamisen markkina ja kokonaisinvestoinnit’, jonka päälle palvelu kootaan. Osio A sisältää yleiskatsauksen rakentamisen hintojen kehitykseen sektoreittain ja alueittain.

Raaka-aineita, rakentamisen materiaaleja ja alihankintakokonaisuuksia on valittavissa yhteensä yli 30 kappaletta. Hintasisällön lisäksi rakentamisen alihankinnat sisältävät alihankintaa koskevan tuotteen tuotantomäärän ja –ennusteen.

Palvelusta saat lisätietoja Timo Koskiselta ([email protected], 050 506 1766) tai ottamatta meihin yhteyttä alapuolisen painikkeen kautta!