Forecon Oy:n blogi on avattu 15.6.2015. Pyrimme julkaisemaan tänne uuden kirjoituksen vähintään kerran kvartaalissa. Blogikirjoituksemme julkaistaan pääsääntöisesti tämän sivun kautta, mutta kirjoituksia saattaa löytyä myös yhteistyötahojemme blogipalstoilta.

Tarkoituksemme on avata tänne mielipiteitämme ja näkökulmiamme ajankohtaisiin ja keskustelua herättäviin asioihin. Blogitekstien aihepiirit kattavat rakentamisen koti- ja kansainväliset markkinat, toimialat ja kehitysilmiöt, rakentamisen vaikuttavusasiat ja kytkennät kansantalouteen. Aihepiirejä tarkastellaan eri näkökulmista.

Blogin kirjoittajina toimivat Foreconin johtava neuvonantaja ja hallituksen puheenjohtaja Pekka Pajakkala, yrityksen toimitusjohtaja Markku Riihimäki, rakentamisen ennusteiden ja resurssien käytön erikoisasiantuntija Pekka Tienhaara sekä Venäjän ja Baltian markkinoiden asiantuntija Tuomas Laitinen.

Mikäli Teille lukijoille tulee mieleen kehitysehdotuksia blogin sisältöön tai tekniseen toteutukseen, ottakaa yhteyttä osoitteeseen info(at)forecon.fi. Samaan osoitteeseen voi myös laittaa blogin aihetoiveita, eli teemoja, joista haluaisitte kuulla meidän mielipiteemme. Kirjoittajien henkilökohtaiset yhteystiedot löytyvät henkilöstö-sivultamme.

Kesäterveisin,
Forecon Oy:n henkilöstö

Takaisin blogiin