Oletko kiinnostunut rakentamisen markkinoista ja suhdanteista Suomessa ja Euroopassa? Kiinnostaako työ rakennusteollisuuden aitiopaikalla?

Etsimme joukkoomme jo kokemusta omaavaa asiantuntijaa tai vastavalmistunutta tai opintojen loppuvaiheessa olevaa aktiivista henkilöä. Työsuhde alkaa välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. Työn suorituspaikkana on Tampere.

Tuotamme asiakkaillemme sekä ajantasaista markkinainformaatiota että -ennusteita rakennus- ja kiinteistöalan liiketoimintojen ja päätöksenteon sekä julkisen ohjauksen tueksi. Toimintamme pohjan muodostavat laajat tilastotietokannat, alan kansallisen ja kansainvälisen liiketoimintatiedon hallinta, toimialan keskinäisten riippuvuussuhteiden ymmärrys sekä erilaiset analysointi- ja ennakointimenetelmät ja laskentamallit.

Työskentelet osana Foreconin seitsemänhenkistä tiimiä rakennus- ja kiinteistömarkkinoiden tutkimuksessa. Työ on luonteeltaan monipuolista ja laaja-alaista. Toimeksiantomme ovat erilaisia keskenään. Työssä pääset ratkaisemaan asiakkaidemme haasteita ja toimit rakennusteollisuuden päättäjien kanssa.

Työssä suoriutumiseksi, katsomme eduksesi kiinnostuksen rakennus- ja kiinteistötalouteen sekä rakentamisen teknisen sisällön ja kustannusten tuntemisen. Muut työn kannalta tärkeät aihepiirit ovat kansantalouden perusteiden tuntemus, panosvirrat sekä tilastot. Näiden pohjalta rakennamme laskenta- ja ennakointimalleja rakentamisen markkinoiden ja vaikuttavuuksien analysoimiseksi.

Hakijalta odotamme korkeakoulututkintoa, rakentamistalouden opintoja, analyyttistä otetta työhön, uskallusta tarttua uusiin haasteisiin sekä sisäistä yrittäjyyttä. Tulet työskentelemään asiakasprojekteissa osana tiimiä, minkä vuoksi etsimämme henkilö on asiakassuuntautunut ja tiimityöskentelytaitoinen. Työssä tarvitaan kirjallista ja suullista kielitaitoa (suomi ja englanti). Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Forecon on Euroconstruct-verkoston Suomen jäsen ja järjestää alan kansainvälisen konferenssin kesällä 2018. Työtehtävässä pääset osallistumaan myös kansainvälisen konferenssin järjestämiseen.

Mahdollisuus myös tehdä diplomityö.

Hakemukset 25.1.2018 mennessä ao. osoitteeseen.

 

Lisätietoja:

Markku Riihimäki

Johtava asiantuntija, toimitusjohtaja

+358 40 704 1187

[email protected]

Takaisin tiedotteisiin