Euroconstruct on johtava Euroopan rakentamisen ennusteverkosto, johon kuuluu jo 19 eurooppalaista maata. Jokaista maata edustaa huolellisesti valittu rakentamiseen erikoistunut organisaatio tai analyysiyritys, Forecon edustaa Suomea. Euroconstructin tavoite on tarjota tarkkaa, ajantasaista ja vertailukelpoista tietoa Euroopan rakennusmarkkinoista.

Konferenssi järjestetään kahdesti vuodessa ja sen yhteydessä julkaistaan maa- ja yhteenvetoraportit. Seuraava, jo 97. EUROCONSTRUCT-konferenssi järjestetään Tukholmassa 10.-11. kesäkuuta 2024. Konferenssin järjestää sisaryhtiömme Prognoscentret.

Ensimmäisenä konferenssipäivänä (10.6.2024) on mahdollisuus osallistua verkostoitumistapahtumaan, jossa voi tavata Euroconstructin asiantuntijoita ja yrityksiä eri puolilta Eurooppaa.

Toisena, virallisena konferenssipäivänä (11.6.2024) kuulet viimeisimmät rakentamisen ennusteet ja kehityksen. Konferenssissa esitellään keskipitkän aikavälin makrotalouden ja rakennusmarkkinoiden tulokset vuodelta 2023, arvio vuosille 2024 ja 2025 sekä ennuste vuodelle 2026.

Tämä on vuoden tärkein tapahtuma niille, jotka haluavat tietää mitä Euroopan talousalueella ja rakennusmarkkinoilla tapahtuu. Tilaisuudessa esitellään maiden asunto-, toimitila- ja inframarkkinat. Valittavana on useita erilaisia lippupaketteja. Lue lisää ja tutustu Euroconstructin verkkosivuilta.

UUTTA! Konferenssissa esiteltävät tiedot ovat saatavilla myös helppokäyttöisen selainjärjestelmän kautta.

Takaisin tiedotteisiin